060418 Tolv veckor gammal

Nu har jag hunnit bli tolv veckor och väger inte fullt 8 kg. Matte säger att jag har vuxit med raketfart. Bakstället är lite högre så jag ser egentligen ut som en formel 1 bil, även om det inte syns på denna bild, man har väl vett att ställa upp sig lite……

060418 Tolv veckor gammal

I går var vi och hälsade på Emelie och Andreas (som fyllde tre år). Cassandra och Melinda var också där och gratulerade och det blev stojigt värre när alla ville hälsa på mej.

Jag träffade även Kissan, deras katt, som låg ute vid altanen och solade. Jag såg henne inte utan gick omkring och nosade lite men när jag nosade på henne så rörde hon på sig så jag hoppade undan och ställde mej och tittade en stund. Till slut måste jag ju fram och kolla vad det var för något men då fräste hon lite så då hoppade jag bakåt och reste raggen. Sedan tittade vi på varandra en stund men hon såg varken intressant eller farlig ut så jag strosde vidare. Katter är nog inget att bry sig om egentligen.

Nu ligger jag och väntar på att Cassandra och Melinda ska komma hit och fira påsklov några dagar. Det lär nog bli både kul och lite stojigt men matte har lovat att vi ska ha lite goda regler så att jag får vara ifred när jag behöver det.

Vi hörs snart/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 7 =