060420 Veterinärbesök

I går var jag på mitt första veterinärbesök för att ta valpsprutan. Det luktade mycket hund och lite annnat konstigt där, både ute och inne, men veterinären var en mycket trevlig person som inte kunde låta bli att gulla lite med mej. Matte lyfte upp mej på ett högt bord och så stod hon och veterinären och pratade lite och helt plötsligt var det klart och jag fick gå ner på golvet. Jag som trodde att det skulle göra ont att ta en spruta men upptäckte aldrig att jag fick någon. Hmm, konstigt.

När vi skulle gå ut därifrån passade matte på att väga mej. Det visade sig att jag vägde 9,3 kg. Mattes våg måste vara fel eller också har hon svårt att läsa av den. Matte säger att jag växer som ogräs men jag tycker att hon är snål på maten, jag är ju hungrig nästan jämt. Hon säger att jag får nöja mej med det jag får för annars kanske jag växer alldeles för fort och det är inte bra så jag får väl tugga lite på mitt tuggben istället.

Vi har också haft besök av två av husses och mattes barnbarn i två dagar och det har varit stojigt men ganska skojigt emellanåt. Matte hade satt upp en del regler så det fungerade ganska bra även om hon fick påminna om dem i bland.
 
Vi hörs/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + nio =