060424 En annorlunda helg

I torsdags lärde jag mig att gå i trappen upp till övervåningen där matte har sitt kontor. Matte har mycket blandade känslor över det, det blir ett evigt passande säger hon. Torsdag och fredag gick jag upp flera, flera gånger men jag vågade inte gå ner så matte fick hämta mej och bära ner mej. På fredag kväll så följde jag med Tickan ner och då kom jag ju så klart på hur det går till så nu går jag som jag vill.

Helgen har till största delen varit lite trist. Husse och matte har haft kurs för andra hundar och förare och därför har dom inte haft så mycket tid över för mej. Fördelen var ju förstås att under fikapausar och luncher så fick jag bekanta mej med deltagarna, inte hundarna för de satt i bilarna då förutom en hund som hette Vira som jag fick träffa. En mycket snäll och förståndig labradordam sa matte och jag håller med, hon var mycket lätt att förstå sig på även om hon inte vill leka med mej precis, men snäll var hon. 

På fredag kväll kom jag på en annan kul grej. Matte och husse dukade bort efter middagen och de var lite trötta och ouppmärksamma så jag passade på att undesöka diskmaskinen riktigt ordentligt. När de såg vad jag gjorde så kunde de inte annat än skratta och ta lite kort.

Diskmaskin1         Diskmaskin2

Jag vet inte vad jag ska hitta på för bus idag men något blir det säkert och det kommer jag att berätta om nästa gång. /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 1 =