060815 Attans också!

Garbo 6 mån mini Garbo berättare:

Attans också! Idag försökte jag hjälpa matte att städa. Hon hade lämnat fönstret öppet på kontoret och några papper hade blåst ner på golvet och självklart, som den hjälpsamma hund jag är, så plockade jag upp dem. Tre små lappar kom jag med till matte men hon såg inte så särskilt glad ut men hon sa inget. Då tänkte jag att hon vill nog inte ha dem så då tar jag och städar bort papperet som jag inte fick med mej första gången…… och vad är bättre än att äta upp det? Sagt och gjort men som alltid så blir det ju några smulor kvar och dem hittade matte. Jag ska inte tala om vad hon sa men hon var inte glad precis. Hon kunde lista ut vilket papper det var, hon har ju ögon som en hök trots att hon har glasögon. Hon såg nämligen att det var ett kvitto och en fraktsedel som jag försökte städa bort. Hennes harang slutade i alla fall med att jag börjar bli riktigt dyr i drift.

Jag får väl försöka att inte vara så hjälpsam i fortsättningen men det är ju inte gott att veta vad som är bra eller inte. Det är inte lätt att vara valp, jag längtar redan tills jag blir stor och förståndig./ Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sex =