060830 Huvaligen vilken natt!

Garbo 6 mån mini Garbo berättar:

Huvaligen vilken natt det här har varit. Jag fick "sprullan" och det är inte kul. Matte tror att jag ätit något olämpligt men det tror jag inte på. Allt som går att tugga och svälja är väl lämpligt? Till råga på allt så fick jag ingen mat i morse heller. Matte och jag var ute och gick medan de andra fick äta. Orättvist, så det så!

Så småningom, nu på förmiddagen, fick jag några ynka skedar med köttfärs och keso. Gott, men otroligt lite. Inte blir man mätt på något sådant inte, men matte säger att om det här gick bra så skulle jag få lite en par gånger till idag så jag hoppas det blir så. Alltid något.

För övrigt har Greta fått följa husse på jobbet den här veckan. Vad hon gör då ska hon själv få berätta, men matte och jag har passat på att vara ute och gått lite i skogen. Hon fösöker lära mej gå fot, att sitta och stanna kvar när hon försvinner, stoppsignal och att komma på inkallning. Hon tycker att det går ganska bra men det blir faktiskt lite jobbigt. Man måste ju använda hjärnan för att försöka komma underfund med vad det är hon vill. Ibland blir det lite fel men för det mesta tror jag att jag har klurat ut det hela. Tyvärr blir det nog ingen promenad idag för hon är rädd att jag ska äta en massa bär och gräs och sån't och det är inte så lämpligt just nu, säger hon. Vi får väl se hur det går./Garbo

Greta 5,5 mån Greta berättar:

Den här veckan har jag fått följa husse på jobbet och det är skit kul. Det som inte är sååå kul, men i brist på annat duger det väl, är att han vill att jag ska träna passivitet. Jag får sitta och titta på när han jobbar i bland men det är roligare när han tar sig tid så att jag får träna att gå fot, stanna kvar och komma på inkallning. Då händer det i alla fall något.

Det husse är jätteglad över, är att jag äntligen har lärt mej att hoppa in i bilen själv. Förut stod jag bara och väntade på att någon skulle lyfta in mej, men husse är så långsam av sig så det tar sån tid, så jag tänkte att det är lika bra att göra det själv så vi får åka nångång./Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 6 =