061213 Katten också!

Garbo december 06 Garbo berättar:

Var det lussekatten som var i farten idag måntro? Okey, jag ska börja från början så ni förstår min fundering. Som ni säkert vet så brukar jag ju alltid få följa med  matte och hämta tidningen på morgonen. Jag brukar få sitta på vår sida av vägen och matte hämtar men innan hon gör det så brukar hon också fylla på frön i fågelstugan, som är placerad nere vid vägen för råttornas skull. Detta gör vi varje dag och matte har börjat lita fullkomligt på mej för jag brukar sitta passiv oavsett vilka som kommer och går på vägen.

Idag stökade matte som vanligt med fågelbordet och under tiden så dök lussekatten upp. Hon kom bakifrån och när jag upptäckte henne så skällde jag till och vi drog båda iväg, hon före och jag efter. Matte tittade upp när jag skällde till men jag hade nog hunnit en 10 – 15 m innan hon hann reagera. Hon ropade stanna och visslade till. Vad tror ni händer? Jo, jag tvärnitar, vänder och kommer med samma fart tillbaka. Matte säger att jag fick betyg 4 av 5 möjliga. Ett poängavdrag för att jag "knallade" men + poäng för att jag var så lydig att stanna och komma tillbaka. Låter bra det men jag kan förstås inte säkert lova att det inte kommer att hända igen för det här med katter, det verkar skoj det. Lussa lugnt/Garbo 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − två =