060719 Det gäller att passa på

Garbo2 Garbo berättar:

Greta fick följa med husse på jobbet nu på eftermiddagen och matte tycker att det är värt att passa på att träna lite fotgående och stoppsignaler när det är bara hon och jag. Jag måste ju naturligtvis passa på att berätta när hon inte lägger sig i det hela.

Matte säger att det går riktigt bra. Jag fick gå fot utan koppel också men vi har ju naturligtvis inga störningar än. Kanske får jag prova lite mera i kväll när de stora hundarna ska ut och träna. Om jag är riktigt duktig att gå i koppel då så kanske jag får titta på lite när de andra tränar. Att apportera är ju så roligt så jag vet inte hur det går men får jag chansen så ska jag naturligtvis försöka. Jag kanske berättar hur det gick i morgon. Tjingeling/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 10 =