060721 6 månader

Garbo 6 månader Garbo berättar:

Igår blev jag 6 månader. Matte tycker att tiden går alldeles för fort men det tycker inte jag. Det är ganska skönt att inte vara så liten, man når ju mycket bättre och springer mycket fortare nu. Matte säger också att jag är lika stor som Tickan. Vi väger båda 20 kilo och ni kan ju titta själva så får ni se.

Garbo Greta Tickan

Här sitter vi "minstingar", först jag sedan Greta och längst till höger Tickan. Matte är rädd att hon ska få en "mini" och en "jätte" så därför är hon så snål på maten. Hon säger att hon tycker att jag växer så fort men jag är ju hungrig jämt, fast kanske inte så hungrig som vad Greta är. Hon tror att vi ska få mat så fort matte finns i köket. Nej nu ska jag hjälpa matte och husse att packa husvagnen för vi ska åka till Sollefteå för Kråka ska starta på jaktprov i helgen./Garbo

PS. Det blev ingen passivitetsträning i förrgår kväll. DS.

3 reaktioner på ”060721 6 månader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 9 =