060729 Tiden går fort

Greta & Garbo 06 Greta och Garbo berättar:

Tiden går fort och husse och matte har fullt upp så det har inte blivit så mycket aktiviteter för vår del. Det här med passivitet är inte så kul alla gånger. Vi har ju en hel del spring i kroppen som vi vill få utlopp för men då brukar vi busa med varandra men inte ens det får vi göra utan att dom lägger sig i. När vi har som roligast brukar husse eller matte säga att "Nej, nu är det slut…. nu får ni ta det lugnt! Typiskt!

Förra helgen fick vi följa med till Sollefteå för Kråka skulle starta på prov. Vi längtar tills vi blir stora så vi också får göra något när man åker ut så där. Vi fick ju förstås ut och gå lite och vi hittade även någon pöl som vi badade och vi träffade också lite nya två- och fyrbenta så helt bortkastat var det ju inte. Matte kommer att skriva mer om det på hemsidan när hon får tid.

Nu i veckan kom en av husses bröder, svägerska och syster hit och hälsade på. Ja, de är ju fortfarande kvar just nu men de ska nog åka hem i morgon. I torsdags gick vi Forsaleden och det var jättekul. Mattes och husses barn och barnbarn (3, 5, 6 och 7 år) var också med. En av husses andra systrar + svåger och deras barn följde också med så vi var många som gick. Det var ganska långt men vi gick sakta och vi stannade och rastade och badade väldigt ofta. Det går ju inte att gå så fort när man har treåringar med sig sa matte. Husse tror att det går att jämföra oss med Andreas (han som är yngst) men där har han fel, det vet vi, för Garbo hon är sex månader och om man jämför det med tvåbenta så är det sju år, så det så, det stod det på en broschyr hos veterinären.

Ibland var det lite trist för vi måste gå i koppel (när det var annat folk i närheten):
 
Thord o Greta vid Forsaleden Garbo vid Forsaleden

Första stoppet och vi fick bara vada lite i vattnet med koppel på för det var så många som badade där.

Lite längre fram fick vi i alla fall springa lösa ibland och där fick vi också passa på att bada som vi ville. Det var så jätteskönt att få simma och svalka sig lite för det var ganska varmt (ca 28 grader).

Garbo o Kjelle badar

Här försökte jag, Garbo, att "livrädda" Kjelle men han sa att han klarade sig själv men jag vet inte jag. Har inte jag kommit dit har han säkert drunknat. Matte kommer att lägga ut lite flera bilder från Forsaleden på hemsidan när hon får tid.

Nej nu måste vi gå och se om våra besökare har kommit tillbaka från sin långpromenad. Vi hörs/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tio =