060327 En händelserik helg

Nu är det några dagar sedan jag skrev. Helgen har varit mycket händelserik och jag har gjort flera nya bekantskaper. Husses och mattes barnbarn har varit på besök och de tyckte att jag var jättesöt.

               64127-4

Matte såg till så att jag fick vara i fred när jag behövde det men de hade svårt att hålla sig för de tyckte jag var ännu sötare när jag sov. Som tur var har jag min koja och när jag ligger i den får jag alltid vara i fred för både barn och de andra hundarna.

                             64127-5

Tickan är fortfarande min bästa kompis men hon tror nog att hon är min mamma för hon både lär mig saker och tröstar mej när jag är olycklig. Jag råkade ut för en liten olycka i lördags då jag stod för nära de andra stora hundarna och Atte krafsade till mej med sin tass och rev upp ett litet sår på min kind. Jag skrek i högan sky och sprang under matbordet för jag blev så rädd. Då kom Tickan och tittade till mej och tröstade mej lite och sa att jag inte skulle vara rädd. Det är skönt att Tickan finns!

I söndags gjorde jag också min första biltur sedan jag kom hem. Jag fick ha med mej min koja så det kändes tryggt och bra. De stora hundarna fick träna lite fält och jag fick gå och nosa lite på ny mark. Som tur var fanns det ingen snö där så jag hittade massor av roliga grejer, kvistar, kottar, gammalt gräs och löv.
Just nu säger matte att vi har fått ett litet bakslag när det gäller att bli rumsren. Under hela veckan, söndag kväll till fredag kväll hade jag bara kissat inne två gånger men i helgen har det varit lite rörigare och lite mera bus och spring och matte har inte alltid sett att jag behövt ut. Jag säger till bara när jag ska bjasa, när jag ska kissa är det mera brått och då springer jag bara till dörren så olyckan har varit framme flera gånger under helgen.

I natt sov jag hela natten för första gången. Somnade vid elva på kvällen och vaknade tio i sex men då var jag både jättekissnödig och jättehungrig. Behöver jag säga att matte var jättenöjd?

Nej nu är det dags för en liten sovtimme igen. /Garbo

En reaktion på ”060327 En händelserik helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 − två =