060330 Mattes nya påfund

I dag har matte kommit med ett nytt påfund. Hon satte på mej ett halsband och säjer att det är ett litet steg mot att jag så småningom ska kunna gå i koppel. Hmmm….. vi får väl se för det är inte så roligt att ha på sig, det kliar ju så in i vassen. 

Halsband Klia

Matte har kommit på en annan grej också. Hon vill att jag ska sitta och vänta på "Var så god" innan jag går ut och in genom ytterdörren och innan jag går fram till matskålen. Dörren är "skitlätt" men det är lite värre med maten. Jag är ju så hungrig jämt så där vill jag inte vänta mer än några sekunder men jag tror att matte är ganska nöjd ändå för hon säger att jag är jätteduktig!

64127-11

Nej nu måste jag ut och pulsa i snön en stund. Hoppas det inte kommer så mycket mera, för då kommer jag inte att kunna ta mej fram längre. /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 9 =