Garbos första inlägg

Hej på er alla och välkommen till min nya blogg!

Här i "bloggen" kommer jag och Greta att berätta lite om vårt liv på kennel Amamus och så här har det varit hittills: 

Nu har jag gjort mej hemmastadd hos min nya flock. Resan från Dalarna i söndags gick mycket bra, jag fick sova i min nya mattes knä hela vägen. Lite orolig blev jag när vi kom hem och de stora hundarna skulle hälsa på mej men allt avlöpte bra utan några kontroverser.

Atte är fortfarande lite avvaktande, vill inte just se mej. Kråka är avmätt nyfiken och Tickan har nog upptäkt att vi kanske kan blir riktigt bra kompisar så småningom. Jag brukar ta det säkra före det osäkra och lägga mej på rygg om de är för närgångna. Om sex veckor får jag en ny kompis, Greta, som är mer i min storlek, det längtar jag till så jag får springa runt och busa.

För övrigt säger matte att jag är otroligt duktig för jag har bara misslyckats och pinkat inne en gång sedan jag kom till mitt nya hem. Jag väcker matte två gånger per natt för att gå ut och matte är nog inte glad för hon är ganska trött men det blir väl bättre med tiden. Det är lite kallt att gå ut, mycket is och snö, så vi gör bara korta turer oavsett dag eller natt. Lite kul att gå ut är det allt, för det finns så mycket kottar, små björk- och grankvistar, gamla löv och annat smått och gott  efter blåsten i lördags och de är jättegoda att tugga på och roliga att bära.

Nej, nu ska jag ta mej en "middagstupplur". Gäsp!

Jag hör av mej igen så fort jag har något mer att berätta.

64127-1

Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =