060504 Flocken

64127-1 Garbo berättar:

Nu har både jag och Greta helt anpassat oss och blivit accepterade av övriga hundflocken och husse och matte tyckte det kunde vara dags att ta ett foto på oss alla. Vi är fem hundar i olika storlekar och med olika bra stadga, därav en något rörig bild. Lägg märke till att jag och Kråka (mattes hundar) sitter stadigt och välanpassat medans Tickan (delad vårdnad mellan husse och matte) är en linslus och ville vara säker på att hon kom med på bild. Atte är lite avundsjuk på Greta som får full uppmärksamhet att husse. Nåja, det syns väl ganska klart ändå att det är tripp, trapp, trull?

Alla fem

Fr vänster: Greta, Garbo, Tickan, Kråka och Atte

För övrigt tycker matte att det blivit lite svårare att vara konsekvent sedan Greta kom. Hon har ju inte lärt sig allt som jag kan och då blir det lite knepigt ibland. Ta det här med att sitta vid dörren. Matte glömmer ibland att jag ska sitta när jag ska ut, dels p g a att jag haft blåskatarr och då var det bråttom, dels för att Greta också brukar föja med ut samtidigt och hon har inte hunnit lära sig det än. Vi ska ta oss i kragen säger matte men det är ju lätt för henne att säga, jag har ju ingen krage jag….. Nej nu vill Garbo få ordet en stund./Garbo

Greta  Greta berättar:

Husse säger att han blir alldeles varm i hjärtat när han tänker på mej. Han säger att det märks att jag fått en hel del social träning redan innan jag kom. Jag har lärt mej att komma när husse och matte ropar på mej, jag är nästan lika duktig som Garbo. De säger att vi är mycket olika personligheter men samtidigt väldigt lika när det gäller att vara följsam, lyhörd och lättlärd. Det jag för tillfället har svårast med är att vänta när det blir mat men det går bättre och bättre.

I går fick vi inviga vår valphage och då hade vi sällskap av husse. I dag fick vi vara där en stund själva men vi är ju ganska livliga och jag är väldigt nyfiken så det var inte så där våldsamt intressant att vara instängd så jag var lite gnällig först. Garbo hade lättare att anpassa sig.Hon hittade kvistar och kottar och mycket annat intressant men så fick vi en morot och sedan kom jag också på att vi hade det nog ganska skönt ändå. Matte flyttade ut våra kojor också så det blir kanske bra det här ändå.

Valphage Valphagen


Husse föjde med oss vid första besöket i hagen.

Vi hörs/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 18 =