060515 Utan husse och matte

Greta  Greta berättar:

Den här helgen har Garbo och jag varit utan husse och matte. De har varit i Norge och hållit en jaktkurs men vi har ju så klart inte varit ensamma. Emilie och Andreas, husse och mattes barnbarn och deras mamma och pappa (Maud och Lars) har varit här och hållit oss sällskap. De hade också med sig Kråkas bror, Pucko, så nu har jag fått träffa honom också. Han var jättesnäll och tyckte om när vi slicka på honom och nafsade honom i öronen. Han hade jättestort tålamod med oss sa Maud.

Atte fick följa med till Norge så att det inte skulle bli så jobbigt för våra "hundvakter" då Kråka löper. Garbo och jag har också fått sova i samma rum på nätterna och det gick jättebra. Under den här helgen har jag också lärt mej att hoppa upp i soffan men matte tycket inte att det var så bra. Det hade varit bättre om jag väntat ett tag säger hon. Jag tycker det är skithäftigt för den är jätteskön att ligga i.

Jag har ju också haft soffan som skydd mot Garbo när hon har varit lite för busig för mej. Jag har galant tagit mej in under den men se de kan inte Garbo för hon är för stor. Tråkigt nog så är det nog slut med det för mej också, för idag när jag hade krupit in under den fastnade jag på något sätt så jag bad matte om hjälp att ta mej därifrån. Jag skrämde nog matte rejält för när jag kom fram så haltade jag jättemycket. Hon ringde och pratade med husse men de bestämde att de skulle avvakta lite och se hur det gick innan de ringde veterinären. Det var tur det, så jag slapp åka dit, för det gick över sedan jag vilat en stund. Nej nu har jag inget mer att berätta. Vi hörs/.Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 17 =