060516 Lite av varje

64127-1 Garbo berättar:

Det var faktiskt lite intressant att ha hundvakt i helgen, speciellt när man kan få dem att tappa hakan. Vid första målet mat som Maud skulle ge oss så satte hon ner matkopparna och matvraket Greta kastade sig ju naturligtvis över maten som vanligt (hon har fortfarande lite svårt att sitta och vänta) men jag gjorde som jag brukar och väntade på "Var så god", men det kom ju aldrig så jag väntade och väntade. Maud tänkte, "Varför äter inte Garbo?" …… men så kom hon på det magiska ordet och jag fick ääääääntligen äta. Det var då hon tappade hakan. Hon tyckte nog att jag var jätteduktig för jag fick massor av beröm.

I går följde Greta husse på jobbet så jag fick vara ensam med matte en stund på förmiddagen. Vi gick en promenad i skogen och vi passade också på att träna att gå i koppel och lite annat. Greta kom hem några timmar mitt på dagen och sedan fick vi bägge följa med någon timme på eftermiddagen så matte skulle få något gjort sa hon. Märkligt att hon inte vill ha vår hjälp, vi är ju så duktiga och hjälpsamma och hänger med på allt!

Vi tycker fortfarande om att busa med varandra och ibland låter jag faktiskt Greta få övertaget, men bara så att hon inte blir less på att leka med mej. Det förstår ni väl va?

Brottning

Här låter jag Greta "vinna".

Vi får bägge två leka med Tickan nu och det är kalaskul. Vi hjälps åt, en nafsar i öronen och den andra tar bakbenen och Tickan kan inte göra någonting. För övrigt så är vi bra kompisar med alla de stora hundarna nu. Ibland får vi faktiskt ligga tätt intill och sova. Det känns jätteskönt. Nej nu ska jag också vila lite, Greta har redan somnat men hon sover ju jämt tycker jag. Matte brukar säga åt mej att jag inte ska väcka henne för hon är mycket mindre än jag och behöver sova mera men ibland gör jag det ändå när matte inte ser det.Chaba/Garbo

PS. Greta hälsar att hon har inte haltat något mera och allt ser bra ut. Det var nog bara något som kommit i kläm och som snabbt gick över. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =