060523 Svåra val

64127-1 Garbo berättar:

Just nu har Greta följt med husse på jobbet så jag tänkte passa på att skriva i bloggen själv idag. Jag har lite att fundera på för Tickan är ju så duktig på att hitta på roliga bus, men matte tycker att jag ska tänka mej för och inte ta efter allt hon gör. Det är det jag funderar på.

Nu när Kråka löper så får Tickan, jag och Kråka sova i sovrummet och för att allt ska vara lungt och stilla så är dörren stängd. I går morse, då kom Tickan på hur man öppnar den. Husse trodde att det kanske var en olyckshändelse och att hon egentligen inte visste hur hon gjorde men där lurade hon honom allt. Se Tickan är smart hon! På kvällen när vi hade ätit så upptäckte husse att ytterdörren var öppen. Han kollade snabbt vilka som var kvar inne och det var vi allihop utom Tickan….. han hittade henne ute vid vägen. Det är sådana här bus som matte vill att jag ska låta bli och än så länge så är det inte så svårt. Jag når ju inte riktigt upp till handtaget ännu, men jag får se hur jag gör. Det ser ju roligt ut men samtidigt vill jag ju att matte ska vara nöjd med mej också.

Hur som helst kommer det att bli lite svårt att ta efter just nu för husse vände på handtaget till sovrumsdörren och ytterdörren är numera låst. Tickan tycker att dom sabbar allt och att hon skulle ha haft användning för sina nya kunskaper i natt för hon har fått diarré. Nu var hon ju tvungen att väcka matte i stället. Men så är det, ställer man hinder i vägen får man ta konsekvenserna och kliva upp flera gånger mitt i natten./Chaio Garbo

En reaktion på ”060523 Svåra val”

  1. Jag fick minsann syn på er båda små söta busfrön i helgen. Men min kurs gick mest ut på att inte träffa andra hundar, vad jag kan förstå.Matte har blivit så väldans noga med allt!!
    Det var jag som hade gult långt hår, nästa gång vi ses kan vi väl ta ett Race. Hörni, den där Tickan, verkar vara en klipsk dam, helt i min smak. Jag tror att vi skulle kunna utbyta en hel del tankar & erfarenheter. Kan ni skapa en kontakt (ps säg inget till min matte hon verkar vara ordförande i antihyss sällskapet…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =