060524 Ibland är det positivt med lite bus

Garbo2 Garbor berättar:

Matte har ju sagt att jag ska tänka mej för när Tickan busar. I går hann jag inte tänka så mycket utan jag hängde bara på …. och tänk vad rätt det blev. Vi hade varit ute en sväng för att Kråka skulle få göra något  men husse och matte tycket att vi andra också skulle få röra på oss. Då åkte vi till en badplats så Tickan skulle få bada lite, vilket hon älskar över allt annat. Atte fick också hänga på och hur det nu var så fick även Greta och jag vara med. Tickan och Atte sprang ut i vattnet och det såg ju riktigt roligt ut så jag kunde inte låta bli att ge mej ut jag också. Jag vände naturligtvis när jag inte kände botten men något simtag blev det och matte tyckte att det var jättebra. Lite otäckt var det allt för det var ganska kallt men jag tror nog att jag måste försöka igen. Hur det gick för Greta? Det får hon berätta själv./Garbo

Greta2  Greta berättar:

Jag ville naturligtvis också vara med men eftersom jag har så korta ben så blev jag lite på efterkälken så jag sprang allt vad jag kunde ut i vattnet. Helt plötsligt fanns det ingen botten så jag blev tvungen att simma lite. Tyvärr hade Matte glömt kameran i bilen men det var faktiskt riktigt kul. Det värsta är väl att man blir ju så trött när man badat så när vi kom hem fick vi mat och sedan lade vi oss att sova både Garbo och jag. Så lugn kväll har det inte varit på länge sa husse och ni kan ju själva se hur trötta vi blev.

Garbo vila   Greta vilar

Greta somnade i soffan ……………………………………….. och jag på fällen i köket.

/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =