061128 Något mystiskt

Garbo 6 mån mini Garbo berättar:

I dag när jag följde matte för att hämta tidningen fick jag syn på något mystiskt. Jag får ju alltid sitta på "rätt" sida av vägen medan matte går över till postlådan och hämtar den. Då fick jag syn på något som smög vid grannens fågelbord. Det såg vääääääldigt intressant ut. Matte sa nej, stanna kvar fast jag redan satt. Jaha tänkte jag, det är väl bäst att vara helt stilla men det kliade i kroppen att få springa dit och titta vad det var.

När matte kom med tidningen sa hon att "katter är inte att leka med". Jag funderade en stund, inte att leka med? eller att man inte ska leka med den? Hmmmm, det är kanske bäst att låta bli denm överhuvud taget men jag kan ju inte låta bli att kolla vad den gör i alla fall. Jag var väldigt koncentrerad på katten så matte fick säga var så god två gånger innan jag tog tidningen. Jag var också tvungen att stanna och vända mej om och titta på den när vi gick till baka. Jag hoppas jag får tillfälle att kolla lite närmare en annan gång, kanske är det en lekkompis ändå?

Matte har lite bekymmer med Tickan också. Hon har blivit rädd för "trapptrollet". Några av husses och mattes tidigare hundar har också blivit det. Atte är också liiiite skrjasen ibland när han ska gå ner. Just nu törs inte Tickan gå uppför trappen till övervåningen själv men det räcker med att matte tar på henne kopplet så följer hon glatt med. Nedför går hur bra som helst. Undrar vad det där trapptrollet är för något? Hoppas jag aldrig träffar på det för Tickan är faktiskt jätterädd, hon som annars aldrig är rädd för någonting. Ha en bra dag/Garabo

2 reaktioner på ”061128 Något mystiskt”

  1. Hörrö syrran – det finns inga trapptroll, jag lovar! Det är Tickan & Atte som är fjollriga 🙂

    Dessutom är inte katt någon lekkompis – fy, dom är helvassa så glöm den snabbt!

    Min hosta håller på att vara bättre i alla fall så vi kanske kan träffas snart hoppas jag, skulle vara kul att laja runt lite.

    Vi hörs!
    /Jod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − sju =