061013 Jippi! Jag är en tvättäkta fågelhund.

Greta 5,5 mån Greta berättar:

Husse har nu fått konstatera att jag faktiskt är en tvättäkta fågelhund. I början av veckan fick både Garbo och jag och den övriga flocken träna lite apportering. Husse (inte jag) har haft lite problem med mina avlämningar sedan jag knockade honom på näsan och han blev så arg, så det är det som jag mest fått träna när vi varit ute. Det är ju inte så kul som när man jobbar på riktigt men man får ju i alla fall göra något. I både onsdags och torsdags blev det inget jobb alls och det är mycket jobbigt för mej som vill vara aktiv. Igår kväll firade husse sin födelsedag och fick lite god mat och sedan satte han sig i fotöljen och mådde lite gott. Jag gick omkring och trampade för det kröp i kroppen men husse förstod inte att jag måste få lite utlopp för min energi. Vad gör då en uppfinningsrik liten kicka? Jo, jag kollade av var det kunde finnas fågel, eller åtminstonde lite dun, och  det fanns massor på nära håll…… Det gäller bara att vara uppfinningsrik som sagt var. Titta här så får ni se vad jag hittade:

Dun

Är jag inte duktig så säg! Jag bäddade upp en säng och det fanns ett helt täcke fyllt med dun. Härligt!  Som vanligt var matte lite mera uppmärksam än husse och kom och tittade vad jag höll på med. Jag hörde att hon kom så jag  sprang snabbt ut till hallen mötte henne men jag blev avslöjad då jag hade fullt med dun på hela kroppen…… och så var det slut med det roliga.

 Duntjuv

Husse fick städa och han var inte så glad men en tvättäkta fågelhund har han allt, det kan han inte förneka i alla fall. Vi hörs/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =