061015 Oj då, jag är visst stor nu!

Garbo 6 mån mini Garbo berättar:

Under de senaste veckorna har vi haft besök av nästan alla byns hanhundar. Matte har trott att det var Kråka som var på gång att löpa. Så fel det var då…. det var ju lilla jag. I fredags började det hela och matte satte på mej något som hon kallade tikskydd. Så värst roligt var det väl inte men snäll som jag är gick det ganska snabbt att acceptera och nu märker jag det inte ens.

I lördags kom Kråkas bror Pucko och hälsade på och oj vad han var intresserad av mej. Ganska kul att för en gångs skull få stå i centrum. Nej nu har jag inte tid med det här längre, jag måste ladda batterierna för vi ska ut och träna tillsammans med Cindra i eftermiddag. Tjingeling/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 9 =