061028 Snöoväder?

Greta & Garbo 06 Greta & Garbo berättar:

Det har ju varnats för att det skulle komma ett riktigt snöoväder över Jämtland denna helg. Här där vi bor blev det inte så farligt. Allt är ju relativt men det blev nog inte mer än ca en decimeter mjuk, härlig snö att rumla runt i. Titta själva så får ni se:

Snö2   Snö 1

Här tumlar vi runt men det är ju inte mera snö än att vi fortfarande kan hitta de mumsiga nyponen. Snön tynger ner kvistarna så nu når vi de allra sista.

Man blir ju lite trött när man varit ute och busat. Husse har skottat snö så han blev också trött så vi tog oss en liten "tupplur"  efteråt.

Greta trött

Ser ni vad gott vi sover tillsammans, husse och jag (Greta)?

Strömavbrott lite då och då har det varit men det längsta varade nog inte mer än 1,5 timme och det var i morse när vi vaknade. Jösses vad mörkt det var!

Emelie och Andreas är här denna helg medan deras mamma och pappa jobbar och det är ganska spännande. Vi brukar sitta nära dem när de äter för de brukar alltid trilla ner något extra gott emellanåt. I går trillade det ner lite andra saker och jag, Garbo, måste ju testa om det gick att äta. Tyvärr så blev det tre omgångar med uppkastningar (till mattes förtret). Ena gången var det en legobit, andra gången var det en tygbit av något slag och sista gången var det någon plastbit som matte inte kunde förstå vad det var. Kanske finns det något mera också men som kommer ut andra vägen. Jag tycker inte att matte behöver veta allt……

Nej nu har vi inte tid längre för vi ska få gå ut i hundgården en stund. Gör som vi, njut av vintervädret/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =