060902 Skvallerbytta bing bong!

Greta 5,5 mån Greta berättar:

Garbo är en riktig skvallerbytta! Jag ska berätta varför. I går följde jag husse på jobbet men på eftermiddagen så åkte vi hem för att hämta några grejor. Matte tyckte att jag kunde få vara hemma de timmarna som var kvar. Det tyckte både Garbo och jag var en god idé. Matte städade, bäddade ur sängarna, dammade och stökade medan Garbo och jag busade med en "tuggmutt" och hade skitkul.

När vi busat en stund så blev vi kissnödiga så klart och jag hittade perfekta stället. Husses och mattes säng. Där var en mjuk härlig madrass, go att sitta på, men Garbo, smartskaftet, hon måste natruligtvis springa till matte och tala om att hon var kissnödig. När så matte skulle följa med oss ut gick hon förbi sovrummet och slängde en blick in i rummet och upptäckte naturligtvis pölen på madrassen…….. behöver jag tala om att hon inte lät snäll på rösten? Hon var ju förstås inte riktigt säker på vem av oss som var den skyldiga men då skvallrade ju Garbo så klart. Så fort vi kom ut satte hon sig ner och hade en riktig "långpink". Jag stod där och försökte se så oskyldig ut som möjligt men matte genomskådade mej naturligtvis.

När husse kom hem så blev det stortvätt av madrassen i stället för fredagsmys så nu står jag inte särskilt högt i kurs hos någon av dem. Åh, om bara Garbo hade låtit bli att skvallra……/Greta

En reaktion på ”060902 Skvallerbytta bing bong!”

  1. Vilken bushund! Kunde du inte hålla dig? Yambo har aldrig gjort så någon gång. Men däremot blev han dålig i magen en gång mitt i natten och det var panik. Så han gjorde behovet i hallen på dörrmatten. Ingen härlig syn eller doft! Men Yambos matte och husse är glada över att han inte gjorde ner sig i sängen.
    Vad bra att Garbo skvallrade, för då kom ni ju ut på en promenad. Ha det bra och hälsa din matte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 2 =