060929 Nu börjar vi få kläm på det hela….

Garbo 6 mån mini Garbo berättar:

I förrgår fick vi jobba på ett sök igen. Förutsättningarna var lika som förra gången och på samma ställe. Enda skillnaden var att jag inte tittade på när de lade ut fältet. Det gick skitfint! Matte var jättenöjd med mitt jobb. Första gången jag gick ut var jag lite ivrig och sprang förbi ett par stycken men för varje gång jag gick ut så var jag mer och mer noggrann. Hela fem stycken plockade jag in utan problem och då tycket matte att vi skulle sluta. Typiskt! Just när man börjar haja vad man ska göra och tycka att det är roligt…..

Greta 5,5 mån Greta berättar:

För mej gick det också riktigt, riktigt bra. Jag fick förstås titta på när de lade ut dummisarna men jag tror att jag börjar förstå vad husse menar när han säger sök. Jag var, liksom Garbo, lite ivrig första gången jag gick ut och slarvade lite men sedan swichade jag in tre stycken till, sammanlagt fyra. Husse var mer än nöjd sa han men det var inte jag. Jag har nog gärna velat jobba lite till om jag fått. Hoppas vi får göra det igen snart.

Ma höres/Greta & Garbo

3 reaktioner på ”060929 Nu börjar vi få kläm på det hela….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + fjorton =