080903 Släkting med ”Flismaskinen”?

Greta 5,5 mån Greta berättar:

I går fick vi vara i hundgården ett par timmar medan matte klippte gräs och husse fixade med fönstren ute på huset. Jag är inte så speciellt förtjust i att vara i hundgården egentligen men det går bättre och bättre. Det gäller ju att hitta sysselsättning. Jag läste om syrran, Thorsvi Glen Spey, även kallad flismaskinen, på deras hemsida – http://www.norrblom.se under Skvaller och där fick jag lite tips. Vad tycker ni om mitt "jobb". Nog duger det en liten bit?

Hundgård1    Hundgård2

Husse tycker förstås att han har nog mycket jobb ändå så han blev inte så förtjust men om han väntar lite så fixar jag resten också så behöver han i alla fall inte riva något, bara sätta upp nytt.

Nej nu måste jag sluta för vi ska packa ryggsäcken och ge oss i väg på träning. Det är delar av årets Lag-SM lag som ska ha en liten återträff och då får Garbo och jag också följa med. Det ska bli kul./Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 12 =