070222 Ääääääntligen!

Greta december 06 Greta berättar:

I kväll fick vi äntligen röra på oss lite. Husse och matte tyckte att vi skött oss så bra nu på slutet, inte ens lite gnolande i bilen, så vi fick faktiskt en riktig hundpromenad där vi alla, periodvis, fick springa som vi ville. Ja inte Kråka och Atte förstås. De fick turas om att gå i koppel. Inga fler valpar här just nu, sa matte.

Gissa om Garbo och jag passade på att njuta av tillfället. Härlig, djup snö, fläckvist nådde den långt upp till magen och vi pulsad, hoppade, sprang, jagade varandra och Tickan, ja det var hur kul som helst. Men jag tror att jag skrämde matte lite för en gång när jag dök upp med ett hopp från snökanten tyckte hon att jag såg så röd ut i mun. När hon tittade på Atte och Tickan så hade de de rosa fläckar runt halsen. Gissa vad som hänt! Jag hade bitit mej i tungan. Det gjorde inte så ont och det blödde bara en stund så det såg nog värre ut än det var.

Nu hoppas jag att de tycker att vi sköter oss bra även framledes så vi får fortsätta att röra på oss som vanligt….. speciellt nu när temperaturen börjar bli lite mera normal. Ikväll var det bara – 12°, jätteskönt. Tjingeling/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =