070110 Nya prövningar

Garbo december 06 Garbo berättar:

I dag satte matte mej på prov. Som vanligt följde jag med  och hämtade posten och idag kom det en stor inplastad katalog. Ni skulle sett mattes "grymma" min när hon kom på att det var ett lämpligt apporteringstest för mej! Till råga på allt så vek hon den dubbel också så att den skulle vara riktigt j…ligt svår att hålla fast. Jag tog den snällt men naturligtvis så halkade den ur munnen. Jag vet ju inte riktigt hur hårt man ska hålla för att inte skada ännnu, men det lär du dej snart sa matte och gav mej den igen. Den här proceduren upprepade vi fem gånger innan jag förstod att matte hon ger sej nog inte så jag får nog lov att ta i lite om vi ska bli färdiga nån gång. Efter femte försöket hade jag ett bra grepp och sprang till bron och stod där och väntade på matte när hon kom och naturligtvis så höll jag fast den tills hon tog den. Som tur var lönade det sej för jag fick faktiskt godis och massor av beröm. Man kan kanske mer än man tror…… Vi hörs/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − fyra =