070119 Matte är ett ”blindstyre”

Garbo december 06 Garbo berättar:

I dag när Greta & jag kom in från hundgården satt matte vid datorn och jobbade lite. Sedan jag hälsat så gick jag en liten tur i huset för att kolla att allt var i sin ordning. Jag gjorde ett litet fynd förstås, en liten leksaksfigur som hade ramlat ner på golvet. Naturligtvis sprang jag upp till matte och satte mej bredvid henne som jag brukar men matte var fullt koncentrerad på det hon höll på med. Då krafsade jag lite på hennes ben men hon tittade inte på mej utan bara klappade mej lite förstrött med ena handen. Jag satt där säkert i fem minuter och väntade på att hon skulle se vad jag hade – men icke sa nicke. Tillslut blev jag less och lade ner figuren på golvet. Det skarmlade till lite och tittade matte på mej. Vet ni, jag tror att hon fick lite dåligt samvete men det kan hon ju gärna ha……Trevlig helg/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tretton =