070123 Ibland blir man paff!

Garbo december 06 Garbo berättar:

Nu när jag fyllt ett år ville matte att  jag skulle ta valpsprutan, så den inte blir bortglömd. Sagt och gjort, vi fick tid hos veterinären halv sju nu i kväll. Vi kom dit lite tidigare så vi fick sitta i väntrummet en stund. Matte passade på att väga mej, 24 kilo! Nu är jag verkligen stora damen sa hon.

Lite spännande var det allt att sitta där och vänta. Det var mycket lukter och sedan kom det in fyra personer som hade två katter i en bur. Jag hade gärna velat gå fram och nosa lite men det fick jag inte för matte. Helt plötsligt öppnades dörren till behandlingsrummet och ut kom en JÄTTESTOR!!!!! , svart Leonberger. Jisses va stor han var. Jag blev så paff så jag måste voffa på honom men det fick jag inte sa matte. Nåja, svårt var det att hålla tyst men det gick ju på något vis. Sedan fick jag gå in och träffa veterinären men vad hon gjorde, det upptäckte då inte jag. Helt plötsligt sa matte att nu är vi klara så nu kan vi gå. Ja se sprutor det är då ingenting, det är annat med stora hundar…….Allt ska man då behöva uppleva.Tjingeling/ Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 9 =