070305 Tjosan va de e kul o leva!

Greta december 06 Greta berättar:

Tjosan va kul de e o leva! Idag fick faktiskt jag och Garbo följa husse och matte ut för att träna lite. Jag fick börja och först så drillade husse mej på fotgående. När han var nöjd med det så kastade matte en markering. Den fick jag inte ta(!) för matte plockade upp den själv(?). Sedan kastade matte en till. Den fick jag inte heller ta!!!! Den hämtade husse och jag fick sitta kvar och titta på. Men när den tredje kastades…… då var det äntligen min tur. Sedan kastade matte några till och vi turades om att hämta, matte, husse och jag alltlså. Upptag, inleverering och avleverering fungerade också mycket bra för husse sa att han var nöjd med det jag gjorde. Innan jag måste hoppa in i bilen igen så blev det lite mera fotgående. Garbo får själv berätta hur det gick för henne.Tjosan/Greta

Garbo 070227 Garbo berättar:

När Greta var färdig så blev det äntligen min tur. Jag fick också börja med att gå lite fot och så där men efter en stund så fick jag sätta mej för att göra en markering. Jag har ju varit lite "stökig i huvudet" på senare tid säger matte och när vi var ute och gick härom dagen och vi tränade stanna kvar så kunde jag inte sitta stilla som jag brukar. Matte sa att jag som brukar vara dösäker i normala fall måste ta och skärpa till mej så det tänkte jag göra idag……. och det gjorde jag också.

Husse kastade först fyra stycken på raken och jag fick sitta och titta. Sedan plockade han upp dem själv, vad det nu skulle vara bra för. När det var gjort kastade han en till….. som han också tog upp. Kast igen och tänk – då fick jag hämta helt plötsligt. Därefter kom ett kast som husse plockade upp och till sist ett kast som jag fick hämta och stilla det satt jag tills matte sa att jag fick gå! Jag tror att matte blev nöjd för sedan kastade hon en markering åt mej i djupsnön och den var det heller inga problem. Matte sa också att hon hade aldrig sett att jag hade haft så snabba upptag som idag men hon skulle bara veta vad kul det var! Vi hörs/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =