070318 Flockliv

Greta & Garbo Greta & Garbo berättar:

Att leva i en flock har sina för- och nackdelar. Nackdelarna är att vad var och en av oss gör, oftast får konsekvenser för alla andra också. Just nu är det väl jag, Greta, som ligger lite illa till i populariteten hos de andra. Det är nämligen så att jag har börjat gnola i bilen igen. Det innebär att vi får väldigt ofta bara åka bil i stället för att göra något kul. Jag försöker att hålla "en låg profil" genom att bara smågnola lite tyst och jag vet ju att husse har lite dålig hörsel men tyvärr hör matte väldigt bra så jag får nog lov att försöka skärpa till mej men det är inte så lätt när man är en så glad hund som vad jag är.

Hursom helst så fick vi ut på en långpromenad på en helt ny skogsbilväg i går. Jättekul och jättespännande! Naturligtvis måste husse och matte blanda in lite fotgående, stanna kvar, inkallning och jag vet inte vad. Det svåraste är att kunna gå fot lös medan den andra får springa som de vill, det kliar i kroppen på oss båda för vi vill ju gärna vara med de andra och springa vi också. Husse och matte säger att det går bättre och bättre men ännu är det långt ifrån bra så vi kommer att behöva träna mycket på det. Hugaligen!

Vi fick också sätta upp oss för ett familjeporträtt, det är ju snart ett år sedan sist. Att vi två har växt enormt på ett år syns på bilden. Det är faktist bara Atte som är större men det syns inte på bilden för han kryper ihop lite för han tycker inte om att bli fotad till skillnad från oss. Ni kan ju se själva:

image155

Från vänster: Atte, Greta, Tickan, Garbo och Kråka

Tyvärr är det snöyra idag så någon träning lär det inte bli så vi får väl hoppas på en långpromenad istället. Våren kom visst av sig säger matte. Ha en skön söndag/Greta & Garbo

PS. Vill ni sett ett snyggt foto på mej kan ni titta på Kennel Torsvi's hemsida ( http://www.norrblom.se/ ) där jag är "omslagsflicka" just nu. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + ett =