070326 Stackars Atte och lite annat

 Greta & Garbo berättar:

Nu är det några dagar sedan vi skrev. Just nu är det synd om Atte igen då jag, Garbo, börjat löpa igen. Matte blev inte såååå förtjust för det är bara 5,5 månader sedan sist. Hon kliar sig i huvudet och undrar varför hon alltid får hundar som har tätt mellan löpen. Jag vet inte jag men saker bara händer med kroppen. Det är nog bara att acceptera.

Lite träningar har det blivit sedan sist. I lördags var vi ut och gjorde lite markeringar och det gick jättebra. Jag, Garbo fixade faktiskt en dubbelmarkreing. Spik var det, sa matte. Jag, Greta, fick inte prova för jag var lite ivrig även om husse ändå var riktigt nöjd med mej.

I söndags fick vi köra lite fält och det gick också mycket bra. Ni kan ju titta själv på bilderna:

image156         image157

Här startar jag, Greta ……. för att snabbt leverera in det jag hittat och här………….

image160                image158 

……drar jag, Garbo, iväg ut på fältet för att snabbt men prydligt leverera det jag hittade.

För övrigt fick vi också sitta passiva, lösa, medan husse och matte lade ut fält. Behöver vi tala om att vi var snälla flickor och satt tysta och stilla tills de kom tillbaka? Ha de fint i vårvärmen/Greta & Garbo

En reaktion på ”070326 Stackars Atte och lite annat”

  1. Hej på er!
    Så härligt det ser ut när ni tränar, här har vi det fortfarande djupt med snö. Jag tror jag kommer ner :-))
    Lycka till med framtida starter
    Hälsningar Marie med Curri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 7 =