121204 Idag var kameran med

Idag var kameran med på vår skogspromenad på morgonen. Det är rätt mörk även när klockan är halv åtta men med reflexhalsband och pannlampa fungerar det ändå. Jag försökte ändå att ta några foton och två blev väl skapliga…
 
 
Först fick flickorna agera modeller… Enligt Piga var det kanske inte riktigt läge för det för hon skulle hellre vilja kolla på alla spår som fanns. Hon ser lite ”grym” ut, eller hur?
 
 
 
Alexisbacken, mitt favoritmotiv som ni kanske märkt, vilade i lite trolskt ljus så här i arla morgonstund.
 
Dåligt samvete för flickorna, som får gå och vara sysslösa under alltför lång tid, har jag förstås men jag har lovat försöka fixa ett litet snösök under helgen åt dem. Hoppas bara jag kan hålla det också. Det är ju en hel del att göra så här nära julhelgen…
 
Nu har jag i alla fall fått ordning på championattiteln hos SKK och även fått meddelande från Norge att det är fixat så nu väntar jag bara på plaketterna. Hoppas bara att det står rätt på dem också. Man är ju lite skeptisk efter allt som har varit.
 
Önskar er alla en trevlig tredje advent!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =