121211 Att det ska vara så svårt!

Ibland undrar man varför det ska vara så svårt att få saker och ting rätt. Garbos sista merit (godkänt praktiskt jaktprov) för jaktchampionaten blev ju klart den 7 september men då kunde inte SSRK rapportera till SKK pga det nya provsystemet. Det var inte gjort för praktiska jaktprov.  Sent om sider blev detta åtgärdat och för någon vecka sedan skickades rapporterna till SKK.
 
När inget hände stötte jag på i förra veckan och igår fanns Garbos titel med  när jag gick in på Hunddata – Sök hundar. Det var bara det att det var fel titel (parenteschampionat) och hon fanns inte alls med på Hunddatat  – Championat så idag skickade jag ånya ett mail och påpekade felen. Nu ikväll när jag tittade fanns den rätta titeln på Hunddata – Sök hundar…. MEN om man tittar under Championat så finns hon med men som parenteschampion!!!
 
Sökte också det Norska championatet men det kunde ju inte registreras eftersom det svenska inte var registrerat. Däremot kom det efter ca 1 månad ett norskt viltspårschampionat, vilket hon inte meriterat sig för. Nog måste det väl ha gått troll i det här?
 
Jag vet ju att i vissa kretsar så räknas inte ett championat som man tagit på B-prov. A-prov ska det vara, allt annat är blaha blaha… Men jag är så dum så jag är stolt över Garbos prestationer så för mej är hon en riktigt champion oavsett vad andra tycker och tänker och när championattavlorna kommer så kommer de att fotas och läggas ut här på bloggen och så säger jag ÄNTLIGEN!
 
Marith

2 reaktioner på ”121211 Att det ska vara så svårt!”

  1. Klart du ska vara stolt över ditt championat!! Om det är så lätt varför går inte alla A-provshundar ut och "plockar" åt sig det plättlätt. Äh sådant där snobberi ska man inte bry sig i 🙂 Men sedan kan man ju bli tokig på SKK-datastrulet….

  2. jag tycker oxå du ska vara jättestolt över titeln. Det skulle jag vara, en titeln som jag suktat efter i 20 år nu.
    Hoppas det snabbt ordnar till sig.
    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 20 =