121215 Det lackar mot jul!

Det lackar mot jul och det är dags att tänka på julkorten… lite sent kanske. För att vara säker på att snigelpostkorten kommer fram i tid (med ordinarie frimärken) skulle de ha varit lagt på lådan senast idag… Nu tänker vi chansa lite och hoppas de kommer fram om jag skriver dem i morgon, få se hur det går.
 
Vi tänker förstås som vanligt skicka lite elektroniska julkort också med våra flickor som motiv. Så idag tog jag med kameran och hundarna ut på gården. Efter lite besvär tror jag att jag fått fram ett par som är relativt bra men det blev en hel del dåliga också. Så här tyckte Greta det var att sitta modell:
 
 
Hon ser ut som en liten bäbis och man kan inte tro att hon fyller 7 år om några månader.
 
Som plåster på såren för ”modellandet” fick det göra ett snösök med bollar och några markeringar, allt i det lilla snölager som finns på vår tomt. Även där var Greta som en liten bäbis. Skitglad och yvig i sitt sätt att jobba så hon låg lite i lä när det gällde att hitta bollar men några kom hon också in med förstås. Garbo är som vanligt väldigt stabil när det gäller att söka noggrant, så härligt att se. Piga var stundom också lite ivrig och hade mycket spring i benen stundtals men när hon kopplade på näsan fungerade det riktigt bra. Glada blev de i alla fall.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 15 =