120902 Det sägs att det är någon mening med allt… kanske det?

Flickorna överlät, även idag, skrivandet till matte. Den stora respons och support som vi har fått efter blogginlägget om vårt äventyr i Björkvik och gensvar i övrigt har gjort att jag låter stövlarna stå framme ett tag till. Hur länge återstår att se.
 
Idag fick jag ett mail som sa att RoA’n för praktiskt jaktprov kommer att omarbetas och där det kommer att förtydligas vad som gäller vid praktiskt prov. Det låter förtroendeingivande! Eventuellt kommer flera positiva rapporter så smånigom…. Det finns alltså hopp om mänskligheten och detta har gjort att det känns lite roligare att träna igen.
 
Idag har vi haft besök av Max och Carina och vi gick en sväng för att ”känna honom på pulsen”. Det gick riktigt bra så även där ser det hoppfullt ut. Härligt!
 
På eftermiddagen tog jag Piga och Garbo med till ängen där vi tränade i går. Jag slarvade bort en specialapport till apportkastren igår så vi försökte hitta den men regnet och farbror Tor överraskade oss så vi fick gå hem utan. Det kändes väldigt långt hem kan jag säga….
 
Tyvärr har man flyttat bloggen till en ny plattform och hur jag än bär mej åt blir allt text understruken och det går inte att ändra. Jag ber om ursäkt och om det inte rättas till rätt snart kommer jag att byta publiceringsställe. Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 4 =