130404 En lugn dag…

Idag har det varit en lugn dag i alla bemärkelser. Jag har haft två arbetspass vilket för flickornas del betyder att det inte blir några större aktiviteter för deras del.
 
När jag kom till mitt sista arbetspass så fick jag veta att det kommer att hållas stängt i morgon och då behövs heller ingen städning. Det blev en (o)frivillig ledig dag i morgon alltså. Hårt för plånboken men gott för kroppen!
 
Garbo börjar närma sig ”5:e veckan”, d v s om hon har blivit parad sista löpet…. Att hon blir berörd fastän hon inte är parad är mycket tydligt. Hennes aptit har börjat variera. Ibland är hon som vanligt och sitter och dreglar när hon väntar på sitt var så god, ibland går hon nästan motvilligt mot matkoppen.
 
Nu väntar vi på att Greta och Piga ska börja löpa. Det är dags nu om de inte ska förstöra all träning när det förhoppningsvis börjar bli barmark. Vi vet inte alls hur Pigas löp kommer att bli då hon bara har löpt en gång och det när hon var 1,5 år. Greta brukar ha 6 – 7 månader mellan löpen.
 
Själv har jag tackat ja till att döma SSRK/JH:s inofficiella jaktprov första helgen i maj. Vi får väl se om jag ångrar mej men just nu känns det som om det kan bli lite kul trots att man är lite ringrostig.
 
Planeringen för årets kennelträff är också i full gång och förhoppningsvis är det flesta uppgifterna klara för inbjudan om ca 1 vecka.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 8 =