130407 En energigivande helg!

Det här har varit en energigivande helg. Det började med min lediga fredag då jag fick mycket gjort. På lördag åkte vi in till Östersund både gubben och jag. Thord följde också med in i en av affärerna, hör och häpna! På kvällen kom Maud, Emelie, Andreas med Lady och Potifar. Det är riktigt roligt att se vad glad Lady är i Thord. Hon tar varje chans att visa sin ”kärleksbetygelse” oavsett om han ligger och sover eller sitter i fåtöljen.
 
 
Puss på dej gubbe!
 
Jag shoppade lite diverse saker när jag var i Östersund. Bl a en ny duk till matbordet. Maud och barnen hade med sig lite ”försenade” födelsedagspresenter bl a en stor bukett med tulpaner, mina favoriter. Se vad otroligt bra de matchade min nyinköpta duk!
 
 
Lila och vitt, mina favoritfärger!
 
I morse blev det sovmorgon för oss allihop. Jag tror att vi alla, inklusive hundarna, var lite allmänt sega. Kanske var det vädret som påverkade. De var, av och till, snö i luften. Efter lunch hade vi bestämt att vi skulle ut med hundarna en stund. Egentligen hade vi tänkt gå ner på sjön men det kändes lite ruggigt då det blåste nordvästvind så vi bestämde att vi skulle gå till Alexis.
 
Vädergudarna var med oss. Det blev riktigt varmt och soligt borta vid Alexisbacken. Vi körde först lite passivitet-inkallnings- och stoppövningar innan vi gjorde några dirigeringar i variationer uppför skogsbacken. Ungdomarna Piga och Potifar skötte sig till vår glädje, riktigt bra!
 
 
Uppe på toppen på denna backe låg de första dirigeringarna
 

 
Garbo i något underligt perspektiv….
 
 
De två söta  halvsyskonen….
 
 
Passivitetsträning ….. Flitig liten Piga sitter, Potifar ligger, sötnosarna!
 
När vi var ute i Alexisbacken fick jag också ett trevligt telefonsamtal så den sista pusselbiten till kennelträffen är lagd. Därmed kunde jag skicka ut inbjudan till våra valpköpare. Tyvärr blev det ett litet (!) fel med datumet så jag får skicka rättelse…. Hmmm… mej i ett nötskal just nu! Kennelträffen är den 4-6 juli och inget annat!
 
Marith
 
 PS. Fel igen! Det är den 5-7 juli och inget annat!!! DS.
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 3 =