130412 Nu är det fredag… IGEN!!!

Oj, vad veckorna går fort just nu. Fredag igen! Härligt! Efter morgonpromenaden blev det en lättare städning och lite annat smått och gott hann jag också med innan veckans sista arbetspass gick av stapeln.
 
Det är ju rätt mycket smuts och grus just nu så det är inte så lättstädat. Idag var en av dagisavdelningarna nästan oanvänd så där gick det lite snabbare tack och lov. Då fick man lite extra tid att gno för de övriga två. Ibland önskar man att folk tänker till och i alla fall gör som man brukar göra hemma. Tror inte att någon där med vett och vilja går in med skitiga skor och trampar runt. På dagis finns det också ”tossor” som man kan dra utanpå om man tycker det är besvärligt att ta av skorna men det fungerar väl inte så. Faktiskt är oftast barnen mycket duktigare än de vuxna.
 
Det är ju inte bara för att man drar in skit som man ser att våren är på väg…
 
 
 
Hmmm …. Nä då!  Jag skojar bara… Så här ser det ut nästan över allt…. Tyvärr!
 
 
Idag fick vi ett trevligt mail igen. Denna gång var det ett meddelande om att flitig liten Piga kommit med för att göra MH-test den 15 maj. Det ser vi fram emot. En annan god nyhet presenterade sig också i morse. Flitig liten Piga har börjat löpa. Så skönt att hon drar igång nu så har vi säsongen fri sedan, kunde inte bli bättre.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − fem =