130418 En lite grå dag…

Idag har det varit en lite regntung, grå och blåsig dag. Det tar bra på snön så man får väl vara glad för den sakens skull… Gårdagen var solig och fin men för egen del var det en riktig struldag. Små förtretligheter och jäkt för att hinna det jag skulle och för att kunna passa in tiden för min akupunktur… Hmmm… det blev ingen! Fel tid! Mitt eller sjukgymnastens fel? Inte vet jag men jag vet att jag tvekade lite innan jag tackade ja till tiden eftersom den kolliderade med mina arbetstider, vilket inte skulle ha varit fallet om jag fått ”rätt” tid. Dessutom tycker man väl att man kanske kan slå en signal om man inte dyker upp när man ska, jag var ju bara  minuter bort. Dessutom finns det inga fler tider att få så nu måste  jag klara mej ändå.
 
Denna vecka har jag ”kört lite hårt” med Thord då han också har svårt att få tider hos sjukgymnasten. Denna vecka hade han tid i morgon och då skulle det ha blivit 14 dagar sedan sist. Nu är den flyttad till nästa fredag istället och han som verkligen behöver komma igång på allvar. Han har fått ett träningsschema (på egen begäran) men det visar sig att hälften av övningarna kan han överhuvud taget inte göra, fysiskt omöjligt just nu. Lösningen blir att försöka komma ihåg vad han fick göra tidigare för att få upp rörlig- och smidighet i det brutna benet och göra ett eget träningsschema. Ibland blir man en aning less…
 
Just nu känner man sig alltså lite hjälplös. Skulle också ha ömsat fotbeklädnad på bilen men muttrarna brukar sitta så himla hårt så jag vågar inte ens försöka. Det vore ju inte så kul om man lyckades byta några däck men inte alla…
 
Nej nu är det dags att sluta klaga och hoppas på en ljus och trevlig morgondag. Det är ju fredag så chansen är stor!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + arton =