130410 En något ”stirrig” morgonpromenad.

I morse var flickorna ovanligt stirriga. Man undrar just vad det var …. eller kanske vem som störde vår promenad. I vanliga fall brukar de sticka iväg och leta rådjursskit så fort det får frikommando. Så icke idag. De sprang ut, stannade och vädrade, kom tillbaka, stack iväg igen, stannade och vädrade och kom tillbaka. Hela sträckan som de brukar ha frikommando gjorde de så. De reste ingen ragg eller så men det såg verkligen mysko ut. Jag tittade efter spår men kunde inte se något ovanligt. Kameran låg hemma på laddning… Nåja det ska bli spännande och se hur de gör i morgon.
 
Idag hade jag två arbetspass med inplanerad akupunktur emellan passen. Kanoners det! Känns faktiskt bättre än på länge i axlarna så jag har lite hopp igen. Imorgon blir det besök hos Jessica Massör emellan arbetspassen. Längtar redan!
 
För övrigt fick vi besök av Rune Thander som tittade in för att diskutera hans och mitt uppdrag som domare på SSRK/JH:s inofficiella kråkprov första helgen i maj. Tydligen innebar inte uppdraget bara att vi skulle döma, vi ska lägga upp provet också. Det får förstås anstå några veckor till då det är alltför mycket snö just nu så det är inte så stor mening att ens fundera men det är ju lovat att våren kommer till helgen. Vi får hoppas på det.
 
I brist på egna bilder i dag så tänkte jag dela med mej av lite fler bilder som vi fått från Jenny & Mika:
 
 
 
Nog ser man två ”damer” som trivs i varandras sällskap i fantastisk natur.
 
 
 
 
 
 
Som sagt… nog syns det att de trivs?
 
 
Så skönt med en ”tupplur”!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + elva =