130806 Fullt upp hela dagen!

Startade dagen med morgontur som vanligt men hade sällskap av Maud, Potifar o Lady. Frukost och packning av matsäck o träningsaterialjer. Sedan bar det av till träningsmarken vid Sundsjön. Maud o jag tog båten och rodde till viken som vi skulle hålla till vid. Flickorna och Potifar fick simma efter.  Resterande gänget tog vägen genom skogen. Det blev vattensök och sök på land, delat. Vattenmarkering och landmarkering. 
 
Vi körde två och två och Greta fick också vara med för att få jämna par.Vi hade försökt hitta en elithund som ”sparringpartner” men den hade skadat sig. Det visade sig att Greta fuller väl skötte sin uppgift så ingen skada skedd.
 
Alla hundarna höjde sig flera snäpp jämfört med igår. De var riktigt duktiga! Vi åkte hem för att äta lunch och sedan var det dags för att åka till veterinären och avmaskning.  Flitigt liten Piga hade problem, skummade, spottade och fräste men till sist så gick det. 
 
Regnet kom lagomt till lunch så vi kan säga att vi hade tur med vädret också. Inga bilder blev det idag för kameran låg hemma i tryggt förvar.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =