130823 Fredag, en mellandag.

Ja idag är det fredag och det brukar vara veckans kanske bästa dag då man känner att man har gjort rätt för sig under veckan och har helgen på sig att göra det som är lite kul. Av någon andledning har dagen dock känts lite avslagen. Flickorna fick sin morgonrunda i solsken (om än ett par grader kyligare än i går + 6,5) så där var det väl inte mycket att klaga på.
 
Efter frukost gick Piga och jag ut och gjorde några dubbelmarkeringar på egen hand och tass. Var lite bekymrad efter gårdagen då det var så himla svårt! Idag sa Piga: Jajemen, jag fattar! Det är två jag ska hämta och jag vet EXAKT var de är. Detta upprepades tre gånger med lite olika svårighetsgrad! Slutade med två ”blinda” dirigeringar som gick rätt bra. Inte kanoners men rätt bra alltså. Man får väl vara nöjd ändå tycker jag.
 
Garbo och Greta fick en vilodag. Däremot fick alla lite manikyr och pedikyr med tillhörande massage. Tror de njöt rätt bra alla tre. Gjorde också en hel del av städningen här hemma innan jag åkte och jobbade på eftermiddagen. Har golven kvar som jag tar i morgon bitti innan vi åker och till Böle och uppvaktar svärmor, Olga Jonsson, på födelsedagen. Nåja, några dagar försent men bättre sent än aldrig. Det är ju en bit att åka så det är svårt att få till det annars.
 
Några av Mauds och mina planer framöver verkar också som om de kan gå i lås så egentligen är det väl en ganska bra fredag trots allt även om det inte hänt något revolutionerande idag. Är ändå lite ”mjack” i kropp och själ och längtar redan till lopplådan och det är inte ofta som det händer.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =