130824 En härlig lördag!

En härlig lördag har vi haft även om flickorna kanske inte håller med helt och hållet. Förutom morgonrundan så har det inte varit någon större verksamhet för deras del. Morgonrundan var riktigt solig och härlig även om det var lite kyligt. Jag tycker också att det var länge sedan jag visade Sundsjön i all sin prakt så idag är det dags:
 
 
Min favoritvy (har jag någonsin sagt det förut?)! Lugnt och stilla i solig morgontimma.
 
 
Flickorna passar på att ”beta” lite som vanligt medan jag fotade.
 
 
Hej hopp vad vi är glada idag!
 
 
Idag var det Piga som fick äran av att bära tidningen, Garbo fick bära godispåsen och Greta pappersnäsdukarna som sista arbetsuppgift på morgonrundan.
 
 
Jag kan inte låta bli att visa mina fina amplar… de blommar fortfarande i full prakt!
 
Efter frukost tog jag itu med återstående städning från gårdagen och därefter in i duschen. Blev lite brått då vi förvarnat svärmor Olga om att vi skulle komma en sväng och gratulera på födelsedagen (2 dagar försent). På vägen dit passade vi på att uträtta några ärenden i Östersund också. Känner mig faktiskt lite effektiv!
 
När vi kom hem fixade vi en ”kräftskiva” på tu man hand, Thord och jag. Kan bara säga… Gud så gott! Det bästa med att ha kräftskiva på tu man hand är att man får själv så många kräftor som man orkar äta. Gott i gott gott!
 
Lite senare på kvällen fick vi rapport från Eva Thörnqvist som är i Norge och startar på jaktprov. De gjorde det igen, Eva och Korall! Det blev en 1:a och Norsk JCH och därmed också Nordisk. Strongt gjort av paret! Som grädde på moset tog även Quling en 1:a i Ökl och blev bästa öppenklasshund. Unnar verkligen Eva alla framgångar! Stort grattis!
 
Själv njuter jag av sensommarkvällen som är otroligt fin idag. Vid 8 tiden i kväll var det 18 grader varmt! Solen stod fortfarande rätt högt på himlen, se själva:
 
 
Sammanfattningsvis kan man säga att det varit en riktigt fin lördag så här i augusti!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 4 =