130829 En regntung dag…

Idag har det verkligen varit en regntung dag. Morgonrundan klarade vi i torra kläder men sedan kom det en skur. Efter frukost tänkte jag ut med flickorna en och en en liten stund. Jag började med Piga och drillade henne lite i korta dubbelmarkeringar med chuck it. Nemas problemas. Men bäst som vi höll på kom det en skur så vi gick in. Då ringde larmet på telefon. Javisst ja, jag skulle ju till veterinären en sväng med flitig liten Piga. Så de andra två fick inget i dag eftersom det var dags att åka och jobba när vi kom tillbaka.
 
Det var rätt mycket på jobbet idag så det gällde att ligga i lite extra. Jag måste skynda mej lite då jag hade planerat en tur till Tandsbyn på kvällen och det ville jag inte göra alltför sent. Efter en del extra strul så kände jag att – Nä jag orkar inte, jag får ta den turen i morgon istället. Jag skulle proviantera och tanka innan jag åkte hem och sedan var det dags för flickorna att få middag och sedan skulle Thord och jag äta också. Det blev alltså en rätt skön hemmakväll i fåtöljen istället. Man ska väl vara flexibel eller…?
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 15 =