131207 Nedräkningen har börjat, 3 dagar kvar…

Nedräkningen har börjat, 3 dagar kvar! Till vad då kanske ni undrar? Ja den som lever får se….
 
Idag blev det faktiskt sovmorgon och jag måste verkligen ha varit trött. Iof så vaknade jag redan halv 6 och det gjorde flickorna också men de fick vackert gå och lägga sig igen och så somnade vi om allihop. När jag så småningom vaknade vid 8-snåret var det frisk luft i huset. Pannan hade stannat, 15 grader nere i köket. Det var att gå ner och fixa till det så vi fick lite värme. Under tiden som pannan jobbade upp temperaturen så gick flickorna och jag vår morgonrunda.
 
De tycker egentligen att jag tar lite för lång tid på mej innan det är dags att gå. Jag tycker att de måste tänja på tålamodet lite så jag stökar lite extra:
 
 
Men se skynda på nu då! Sluta att fippla med kameran, vi vill ju ut ju!
 
Även idag gick det riktigt trögt att gå vår runda. Jag måste nog lägga om turen lite för nu suger backarna alltför mycket kraft och det gör rätt ont ska jag säga. Det som är synd är att det är en så trevlig väg att gå med mycket att titta på:
 
 
 
Jag tror att flickorna kommer att bli rätt glada ändå då den andra vägen innehåller många ställen
där rådjuren betar. Det innebär mååååånga ”tablettaskar”.
 
 
Vi hittade detta spår idag och jag har ännu inte listat ut vilket djur det är som har gjort det.
 
När vi äntligen nådde toppen på Alexisbacken var jag tvungen att pusta en stund. Vad passar bättre än att fota mitt goa morgonsällskap?
 
 
Garbo undrar om det verkligen ska vara nödvändigt att ta ett foto nu igen?
 
När vi kom hem och så var de rätt nöjda och passade på att lägga sig i soffan en stund.
 
 
Greta njuter av ”egen kupé”, dvs hon ligger på 3-sitsdelen ….
 
 
… medan mor och dotter ”knör ihop sig” i 2-sitsdelen.
 
Nu är det snart dags att fixa en tidig middag då det blev lite förseningar med ”styckmästaren” som ska hjälpa oss med älgköttet. Han kommer inte till slakteriet förrän vid 5 – 6-tiden. Gruvar mej lite men hoppas det går bra. Har tagit det piano i fåtöljen hela dagen och laddat batterierna för att ha bästa förutsättningarna. Tar man det på rätt sätt behöver det ju inte bli så betungande egentligen.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =