131208 Nedräkningen fortsätter… 2 dagar kvar!

Jo då, nedräkningen fortsätter… 2 dagar kvar som sagt var. Idag var det kallt när vi vaknade kl 8. Sovmorgon idag också med andra ord. Min kropp var inte riktigt med så det blev en något kortare runda, vi gick bara till Alexisbacken fram och åter. Får se hur det känns i morgon.
 
Flickorna fick vara inne idag. Tyckte det var lite synd att släppa ut dem i hundgården när det var drygt -16 grader. Själv fotsatte jag med att väga upp köttfärs och frysa in det sista. Känns riktigt skönt att ha lite i frysen igen och älgkött kan man ju aldrig ha för mycket av.
 
På sena eftermiddagen tog vi och myste lite. Blev inte så mycket av det ingår när vi skulle fixa med älgköttet. Lite god glögg (utan tillsatt socker) och pepparkakor, tända värmeljus i flertal (17 för att vara exakt) gjorde det rätt mysigt att sitta inne och vila skymning.
 
Middagen är också avverkad. Idag blev det rökt fisk med romsås. Så himla gott! Nu sitter vi åter i vardagsrummet och tittar på Hustoppen. En del hus är ju ganska trevliga…. invändiga i alla fall men utsidan….. nja inte skulle jag vilja bo där!
 
Flickorna gör oss sällskap förstås. Även om det ser ut nästan som igår så är det faktiskt så att kameran varit framme idag också.
 
 
Jag vet inte varför men Garbo och Piga har blivit så kärvänliga så det är nästan som man undrar om något är fel. Hoppas inte det i alla fall. Det får vara nog med negativiteter nu.
 
Hoppas ni har haft en skön 2:a advent. Tänk på att nu är det bara 13 dagar kvar tills det vänder, ljuset alltså.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =