131209 I morgon!

I morgon är nedräkningen slut….  Denna dag började också med sovmorgon efter en något stökig natt. Hade svårt att somna men domnade bort vid 1-tiden. Halv 2 väckte Piga mej och ville ut. Hon spydde. Dessutom satte hon sig och bajsade också, för tredje gången sedan eftermiddagen. Jag släppte ut henne i hagen så jag kunde inte se hur det såg ut, varken det ena eller det andra. Hoppades innerligt att det inte skulle upprepas under natten.
 
Pannan hade stannat också så det blev lite mera stök innan jag fick krypa i säng igen. Tog ett tag innan jag kunde somna om men sedan sov jag till halv 9. Blev lite fart på kärringen när jag såg vad klockan var.
 
Dagen har förflutit lugnt, har mest suttit och haft dåligt samvete över hur lite julstök jag kan och vill göra. Inte blir det mycket inte men julen får bli som den blir i år. Vi kommer att fira själva så vi får ta det som det är.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + sex =