131220 Redan fredag?

Usch vad tiden rusar. Jag vet inte hur det kommer att se ut hemma hos oss när det blir jul för det blir inget gjort. Det är lite knepigt att ta det lugnt och förståndigt när samvetet och alla krav som man har på sig själv nästan slår knut på en men det blir nog jul ändå skulle jag tro.
 
Idag har jag i alla fall tagit hand om de två hararna så nu ligger de flådda, styckade i mjölk för att bli möra, goa och lättstekta i morgon.
 
Flickorna fick sin morgonrunda på samma sätt som det gjort nu några dagar. De verkar fortfarande nöjda men det är lite svårt att ta några foton då det är rätt mörkt trots att vi går vid 8 tiden.
 
 
Trots att månen lyser så längtar man tills ljuset kommer tillbaka….
 
… och då menar jag inte lysande ögon som gör att det ser ut som om man har spökhundar…
 
Idag kom bekräftelse på remissen till ortopeden… väntetid ca 4 månader. Tydligen har man då rätt att vända sig till någon annan… Får se hur jag gör, kanske jag ska kolla om man kan få komma på kort varsel om det blir återbud någonstans. Får fundera lite för så här vill jag ju förstås inte ha det.
 
Thord var på sjukgymnastik idag och fick besked om att nästa gång blir inte förrän den 17/1 -14. Hm, det gäller att hålla honom igång här hemma då. Inte det lättaste, har fullt sjå med att hålla mej själv igång med sjukgymnastiken.
 
Jag skjutsade honom till Bräcke och under tiden fick flickorna vara i hundgården. De fick lite märgben som de älskar och som håller dem sysselsatta i flera timmar. Det var tur det för jag hade naturligtvis glömt ta bort frigolitluckan i hundhuset. Det hade de själva gjort men denna gång hade de inte rivit sönder den i småbitar. Bara plockat ur ”handtaget” och lagt den på bron intill hundhuset. Kloka flickor det där!
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =