130203(2) Flitig liten Piga

Måste bara uppdatera en gång till idag. Blev lite facinerad av min lilla flitiga Piga. Satt och slötittade på tv och hittade ett program om vildhundar på 2:an. Piga låg i soffan bredvid och rätt vad det var så såg jag att hon  också tittade på tv. Vid ett tillfälle morrade hon lite (en 2-dagarsvalp blev attakerade av äldre valpar), det tyckte hon tydligen inte om. Nåväl, jag hade inte kameran tillgänglig tråkigt nog.
 
Efter ett tag var det dags att de fick lufta sig lite men när vi kom tillbaka in var tv’n fortfarande på med samma program. Jag ställde mej och strök lite tvätt och Garbo gick och lade sig i soffan. Piga följde efter men stannade framför tv’n och tittade en stund. Då gick jag efter kameran och så här såg det hela ut (lite dålig kvalité dock):

 
Här blev hon stående en lång stund…
 
 
Sedan gick hon för att lägga sig i soffan men tv’n var fortfarande väldigt intressant…
 
 
Den här krabaten dog plågsamt i rabies liksom resten av flocken (som hade 21 individer) utom alfahanen som gick och letade sin flock och fastnade så småningom av en ståltrådssnara…
 
 
Piga kom och satte sig bredvid mej en stund och fortsatte att titta. Kanske tyckte hon att det var lite otäckt, gogumman min!
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =