130208 Äntligen fredag!

Ja äntligen fredag kan man säga… Bestämde mej för att spara dagens ”bortajobb” till lördagen och i stället åka in till Remonthagen och vara med när Thord blev inskriven där. Fick träffa en hel del av personalen som skulle sköta om honom och hjälpa honom upp på benen igen. Tror att det kommer att bli riktigt bra för de gjorde ett litet test idag som resulterade i att han gick fram och till baka på rummet med gåbord och kunde stå och belasta benent (lyfte vänster ben men med gåbordet som balansstöd). Det gick riktigt bra!
 
Sedan kom läkaren och vi resonerade lite kring rehabiliteringen och han var övertygad om att han skulle komma tillbaka minst lika bra som han var innan. Tiden tippade han på ca 3 veckor men nästa vecka blir det möte om rehabplanerna så får vi se vad de kommer fram till. Det låter i alla fall bra och Thord var på mycket gott humör och skämtade med dem alla.
 
Flickorna fick vara hemma i hundgården under tiden men det såg inte ut att ha gått någon nöd på dem. Jag hämtade lite hundmat på hemvägen så de får väl räkna det tillgodo för tiden jag missar med dem. Nu har både de och jag fått middag och medan jag åt min så fick de grisöron. Mycket uppskattat! Lite fredagsmys trots att husse saknas här hema. Själv skulle jag vilja frossa på något riktigt gott men då jag kör LCHF så unnar jag mej bara ett glas vin och lite nötter…. kanske det blir någon bit 70% chocklad också, vem vet?
 
Trevlig helg på er som läser bloggen!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =